Industri

Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter til særligt krævende rengøringsopgaver

Kontakt

vores sæbeeksperter

KENT HANSEN

Tlf. +45 22 61 51 05
E-mail: 
kh@soapnordic.com

JOHN THORSØE

Tlf. +45 28 70 25 64
E-mail: 
jtp@soapnordic.com

ANETTE HANSEN

Tlf. +45 54 85 28 00
E-mail: kundeservice
@soapnordic.com

Særlige produkter til professionelle

Soap Nordic producerer effektive rengøringsprodukter til professionelle, som håndterer særligt krævende rengøringsopgaver. Vores sortiment imødekommer ethvert behov, og inkluderer blandt andet graffitifjerner, asfaltløser, betonfjerner og harpiksfjerner. Alle vores produkter renser og rengør, så du altid får et resultat i verdensklasse. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi udbyder et specifikt sær-produkt, så kontakt venligst en af vores sæbeeksperter.

Special-recepter
fra Soap Nordic

Hos Soap Nordic producerer vi også en lang række special-recepter. Vores special-recepter differentierer i anvendelse og egenskaber, men alle produkter henvender sig til professionel brug. Alle special-recepter renser og rengør effektivt, så du altid får et resultat i verdensklasse. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi udbyder en specifik special-recept, så kontakt venligst en af vores sæbeeksperter. Download vores fulde recept-oversigt herunder.

Bæredygtige produkter med holdning

Når du samarbejder med Soap Nordic, så samarbejder du med en virksomhed, som tager ansvar i forhold til medarbejdertrivsel og miljøpåvirkning, og som fortsat leverer effektive rengøringsmidler af høj kvalitet.