Foods

Vi tilbyder et komplet udvalg af rengøringsprodukter til den fødevareproducerende industri

Kontakt

vores sæbeeksperter

per jørgensen

Tlf. +45 61 55 32 44
E-mail:
pj@soapnordic.com

Kent Hansen

Tlf. +45 22 61 51 05
E-mail:
kh@soapnordic.com

Jens erik hansen

Tlf. +45 54 85 28 00
E-mail: jeh@soapnordic.com

Basel Altonji

Tlf. +45 23 92 76 98
E-mail:
ba@soapnordic.com

God hygiejne
er fødevare-
sikkerhed

Vi udvikler rengøringsprodukter til aktører i den fødevareproducerende industri, som ønsker at sikre et højt niveau af fødevaresikkerhed. Med vores produkters gode vedhæftning og høje befugtningsevne, fjerner, renser og rengør vores produktserie alle overflader og efterlader dig med et skinnende rent resultat hver gang. Vores produktserie kan naturligvis også håndtere rengøring af overflader, som har rester af animalske biprodukter, såsom fedt, blod og protein.

Fødevare-
industriens miljøvenlige valg

Soap Nordic er dedikerede til at levere effektive rengøringsprodukter, men vi ønsker også at værne om vores planet. Vi er derfor stolte over at vi nu kan præsentere en bæredygtig produktserie til den fødevarende industri, som fortsat besidder en god vedhæftning, en høj befugtningsevne og et rengøringsresultat i verdensklasse! Den bæredygtige produktserie er en del af vores Svane Serie. Produktsortimentet til den fødevarende industri består af alt til håndopvask, maskinopvask og overfladerengøring.

Bæredygtige produkter med holdning

Når du samarbejder med Soap Nordic, så samarbejder du med en virksomhed, som tager ansvar i forhold til medarbejdertrivsel og miljøpåvirkning, og som fortsat leverer effektive rengøringsmidler af høj kvalitet.